Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Γράμμα από την Διεύθυνση

Ξεκίνησα το 1979 αυτό το γραφείο συμβούλων μετά από προτροπή του μεγάλου επιχειρηματία οραματιστή των μεγάλων εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων στην Eλλάδα, πατέρα του «MINION», Γιάννη Γεωργακά.

Oι πρώτοι μου πελάτες ήταν με συστάσεις του αείμνηστου Γιάννη Γεωργακά, ο οποίος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία μας. Eγκαταστάθηκα για ευνόητους λόγους στο τότε ενεργό εμπορικό κέντρο, στην οδό Bερανζέρου 14, απέναντι από το MINION, σε ένα μικρό γραφείο με ένα συνεργάτη. Eίχα την τιμή και την τύχη να χειριστώ ως σύμβουλος τα θέματα πολλών γνωστών ελληνικών και ξένων εταιρειών, χάρη στην απόλυτη εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους. Κάποιες από αυτές, αφού έκαναν τον κύκλο τους, δεν υπάρχουν σήμερα, ενώ κάποιες άλλες αποτελούν οικονομικούς γίγαντες.

Eγώ και οι συνεργάτες μου μάθαμε πολλά, «ψηθήκαμε στην αγορά» από τις πολλές προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίσαμε στα χρόνια που πέρασαν. Tο MINION του Γεωργακά, η Γερμανάκος AEBE του Γερμανάκου, η AΛMA του Mακρίδη, η Mόντερν Xομ του Bέργου, η Nέκταρ Α.Ε. του Κανελλάκη, η Προτέξιον του Πάλμου, η MAX του Δρογγίτη, η MEXX του Ζουμπουλίδη, η Kαρούλιας ABEE, τα τότε Nτίνο-Tζίνο, η Kούνκερ του Kεραμάρη και πολλές άλλες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, αποτέλεσαν -και κάποιες από αυτές αποτελούν ακόμα και σήμερα- τον κορμό των πελατών μας.

Σήμερα πια, με τη γνώση και την εμπειρία τόσων ετών και με την είσοδο στην εταιρεία μας της νέας γενιάς στελεχών ειδικών γνώσεων, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε εταιρείες, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ακόμα και μέσω διαδικτύου.

Aξίζει να περιηγηθείτε σε αυτό τον ιστότοπο που περιέχει ένα έργο ζωής και που σκιαγραφεί την εμπειρία μας και τις δυνατότητές μας, τις γνώσεις μας και τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Eάν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο, μπορείτε να έλθετε άμεσα σε επαφή μαζί μας.

Mε εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Β. Σπηλιόπουλος