Αναπτυξιακά προγράμματα – ΕΣΠΑ – ISO/HACCP

Αναπτυξιακά προγράμματα – ΕΣΠΑ

Ένα σημαντικό τμήμα της εταιρείας μας είναι αυτό που εκπονεί μελέτες σκοπιμότητας μέσω των αναπτυξιακών προγραμμάτων. Tο εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας μας μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας είναι σε θέση να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε μελέτη σχετική με όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, με σκοπό να πετύχει την επιχορήγησή σας. Μπορούμε άμεσα και μέσω του τρέχοντος πλαισίου στήριξης (EΣΠA) αλλά και του νέου αναπτυξιακού νόμου να βρούμε το επιχειρησιακό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να καθοδηγήσουμε και καταρτίσουμε οποιαδήποτε επιχειρησιακή σας πρόταση, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα κάθε επιχειρηματικό σας εγχείρημα:

  • Παρέχουμε υπηρεσίες μελέτης, οργάνωσης, διεύθυνσης management και συντονισμού εκτέλεσης αναπτυξιακών προγραμμάτων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.
  • Παρέχουμε υπηρεσίες χρηματοοικονομικού συμβούλου για την υποβολή, οργάνωση και οικονομική διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων.
  • Παρακολουθούμε και στηρίζουμε με τεχνικές και οικονομικές συμβουλές την ολοκλήρωση αναπτυξιακών προγραμμάτων και επενδύσεων πελατών.
  • Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τα επιχειρηματικά σχέδια πελατών για το τρέχον στρατηγικό πλαίσιο EΣΠA.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε προηγούμενα στρατηγικά πλαίσια (Γ΄KΠ) έχουμε τη δυνατότητα για την εκπόνηση μελετών μέσω των αναπτυξιακών νόμων και όλων των προγραμμάτων κρατικής επιχορήγησης.

ISO/HACCP

  • Παρέχουμε υπηρεσίες μελέτης και προετοιμασίας επιχειρήσεων για την πιστοποίησή τους κατά τα πρότυπα ISO.
  • Εκπονούμε τις σχετικές μελέτες με τις οποίες πραγματοποιείται η πιστοποίηση υπηρεσιών 9001/2009 ή οποιοδήποτε άλλο ISO/HACCP εξειδικευμένο κατά τομέα.